info@studiobid.nl
+31 6 43 00 78 57

Referenties

Hoe ervaren mijn opdrachtgevers Studio BID?

Na lang twijfelen toch besloten om een professional in te huren. Via via kwam ik in contact met Mariëlle van Studio BID. Ze voelde goed aan welke kant ik op wilde met mijn interieur.

Ze kwam met een origineel plan met veel creatieve oplossingen waar ik nog steeds dagelijks van geniet.

Yuri
Alphen aan den Rijn

Na twaalf jaar was het tijd voor een grote opknapbeurt van mijn woning. Nieuwe keuken, badkamer, toilet, tuin, binnen en buiten alles weer netjes in de verf en een nieuw interieur. Op advies van mijn aannemer Pieter de Bruin (totalmakeover.nl) ben ik in contact gekomen met Marielle Bijlsma van Studio BID.

Na een vrijblijvend, oriënterend gesprek: wie ben ik, wat is mijn dagelijkse leefpatroon, wat zijn mijn interieur wensen, kreeg ik direct een goed gevoel en ben met Marielle in zee gegaan. Het was mij direct duidelijk dat zij heel goed begreep wat ik wilde en de concrete voorstellen die volgde, schetsen en mood-boarden (met voorbeelden van meubilair, materialen en kleurstellingen), waren ‘spot-on’.

Samen hebben we een aantal malen diverse interieurzaken bezocht om meubilair te zien, te voelen en te testen. Naast erg gezellig ook erg prettig om dit met een professional te doen, kiezen is zoveel makkelijker als je heldere keuzes voorgelegd krijgt. Na de definitieve keuze, regelde Marielle de bestellingen en verdere zakelijke afwikkeling. Zorgeloos winkelen voor mij, heerlijk.

En aan het eind van dit traject woon ik dus verdomd mooi.

Thnx voor de fijne samenwerking Marielle.

Een zeer tevreden klant.

Freek van Beveren
Zwaag