info@studiobid.nl
+31 6 43 00 78 57

Studio BID voor Werken

Welk gevoel krijgt de klant zodra hij of zij het bedrijf binnen komt? Heeft de inrichting van je bedrijf de gewenste, herkenbare uitstraling? Vinden de medewerkers het plezierig en motiverend om in deze omgeving te werken? Ik luister naar de wensen voor het interieur, de uitstraling van jouw bedrijf en vertaal deze in originele oplossingen. Ik maak een ontwerp dat je verrast én dat je past. Om iedere dag met plezier in te werken en de klanten te ontvangen.

Werkwijze Ontwerp

Met een goed concept en een uitgebalanceerd gebruik van kleuren, meubels en accessoires wordt de werkomgeving een plek waar werknemers en klanten aangenaam verblijven en verrast worden door de sfeer. Hoe komen we daar?

Kennismaking

Ik bezoek je bedrijf en luister naar de wensen voor de nieuwe inrichting. Welke identiteit heeft het bedrijf? Wat voor mensen werken er? Ontvang je klanten in het pand? Welke werkzaamheden vinden er plaats? Wat zijn de wensen voor de vergaderruimte, de showroom, het kantoor of de winkelruimte?

Het eerste voorstel

Tijdens ons tweede gesprek presenteer ik drie voorstellen. We nemen alle onderdelen door en ik leg uit hoe ik de wensen in deze voorstellen heb vertaald. De schetsen maken het concreter, waardoor nu eigenlijk pas goed duidelijk wordt hoe je het wilt hebben. Meestal wordt één voorstel al snel terzijde geschoven, en gaan we verder met de toppers uit de twee andere schetsen.

Definitief ontwerp

De beste elementen uit de voorstelronde worden gecombineerd tot een definitief ontwerp dat bestaat uit plattegronden, schetsen of impressies en een mood- & materiaalboard.

Uitvoering

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, begeleid ik bij de uitvoering. Ik coördineer werkzaamheden voor de bouw en het afwerken en de inkoop. Ik houd het overzicht en begeleid het proces tot het helemaal af is.